Blog #1 Je kunt het!

apr. 26, 2023

Op naar de halve marathon van Vlieland, het verhaal van Inge en Marijn

Met ‘ontdek de pit die in je zit’ omschrijft de Bolster haar missie. Hiermee worden cliënten uitgedaagd om alles uit zichzelf te halen. Ook binnen Revital zijn wij als collega’s steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Afgelopen winter zijn er daarom een aantal collega’s de koudetraining in natuurwater aangegaan. Met als afsluiter het ijsbad op 25 maart! Nu de temperaturen weer oplopen en de avonden weer langer zijn… tja… welke uitdaging past er nu weer bij ons?


Al snel kwam er een nieuw en erg leuk idee in ons op: een halve marathon? Zekers! Leuk! Wie doet er mee?!


Inge en Marijn willen deze uitdaging wel aangaan, maar wél op één voorwaarde: op Vlieland.


Ok, let’s do it! Zonder dat de twijfel toe kan slaan hebben ze zich dezelfde dag nog ingeschreven voor de halve marathon op 13 augustus 2023 op Vlieland. HOPPA, no way back.


Ok…. En nu? Schema downloaden en gaan met die banaan! Of werkt dit toch niet zo? We gaan voor een goede voorbereiding, blessures tackelen, goede voeding, genoeg slaap en last but not least een juiste mindset.


Wil jij volgen hoe het ons vergaat? Lees dan de komende weken onze wekelijkse blogs!


25 apr., 2024
Een week vol gratis activiteiten en workshops. Ontdek wat jou gelukkig maakt en energie geeft!
12 jan., 2024
Afgelopen week is er in de media veel aandacht geweest voor resultaten van de studie die onderzoekers van Amsterdam UMC en de Vrije Universiteit uitgevoerd hebben met betrekking tot long covid cliënten.
26 okt., 2023
Wij nodigen jullie uit op 22 november 2023
Share by: